Със ксенон са фаровете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на 166
Collapse
X
-
Моите ги пращах в Стрелча преди две или три години С ксенон съм и оттогава имам доста добро осветление Незнам какво се случва вътре с рефлектора но светлината продължава да е добра Аз отлепях стъклото и пратих в стрелча всичко което се намира във фара Вложих голямо старание при сглобяването Така че имам и видима част от рефлектора ходила в Стрелча по която немога да забележа проблемиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Към колегите с допълнително слаган ксенон: дайте акъл къде и как точно да захвана баластите. Става въпрос за къси, дълги и халогени, т.е. по 2 баласта покрай всеки фар и по един долу при халогените, ако може и със снимки ще е най-добреAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Fr0sT Покажи съобщениеКъм колегите с допълнително слаган ксенон: дайте акъл къде и как точно да захвана баластите. Става въпрос за къси, дълги и халогени, т.е. по 2 баласта покрай всеки фар и по един долу при халогените, ако може и със снимки ще е най-добре
Comment
-
Ако баластите не са закупени още, препоръчвам Slim баласти.
Малко по-скъпи са, но са доста по-компактни и удобни за монтаж. Лично аз смятам, че ксенон на дългите е малко баято поради факта, че на ксенона му трябва малко време за да светне като хората.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 09:57.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеНямаше ли да забраняват допълнително слаганите ксенони?
До колкото знам е забранен за фарове без лупи.
Comment
-
За мястото доколкото мерих проблема ще е със захващането с планки и рапидки/болтове, ако тръгна да ги хващам със свински опашки място бол ама предпочитам този вариант да ми е последния. Единствената пластмаса, която ми се видя подходяща за захващане с планки е тази декоративната напречна пред мотора и за десния фар мисля че ще свърши работа, но за левия баш там минава маркуча от кулера и май няма да стане. Другия вариант е да пробивам дупки по метала...
Та за да не откривам топлата вода викам да се допитам кой къде и как си е наместил баластите.
Колега Еко баластите ги взех вече, дебели са, от Илиенци и там ми препоръчаха дебелите баласти като уж по-качествени...
Наясно съм с доводите против ксенон на дълги и на халогени но въпреки това съм решил да слагам навсякъде, та въпроса е не дали а какAlfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
На десният фар баластите съм ги сложил в една дупка или ниша на десният калник малко зад фара Закрепил съм ги към една планка вкарал съм ги и с едно болче и направена дупка са прикрепени към стената от нишата На левият фар също съм прихванал двата баласта на една планка а тя е хваната на болта от предната греда Подвит е краят на планката на Г за да се захване към този болт На халогените съм ги хванал отдолу на гредите със самонарезкиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Мерси колега, точно такова инфо ми трябваше
И аз загледах ламарините покрай калника като разглеждах за евентуални места за монтаж, остава само да се дупчи
Като приключа с цялата галимация ще гледам да кача някоя друга снимка.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
-
Колеги днес си сложих и аз ксенон на късите да ми се подобри малко видимоста. Свети добре пробвах го, обаче се появи един много неприятен недостатък, смущава се много радиото като са пуснати фаровете почти не се чува нищо. Някакви идеи ако не утре го свалям и си минавам пак на обикновенни лампиAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment